Frisbees - masser af sjov og underholdning for hele familien


De fleste har på et eller andet tidspunkt haft en frisbee i hånden og kan nikke genkendende til, at det er et stykke rigtig sjovt legetøj, som både børn og voksne kan have stor fornøjelse af.

I sin simpleste form spiller man frisbee ved bare at stå og kaste til hinanden. Man kan øve sig i forskellige kasteformer som f.eks. "overhånd", "underhånd" eller "bag om ryggen". Og man vil hurtigt opdage, at det faktisk kræver en hel del øvelse at mestre frisbee spillet.

Flere frisbee spil
Efterhånden som man bliver mere øvet og måske gerne vil have nogle flere udfordringer, er der nogle deciderede spil med frisbee, som man kan kaste sig ud i.

Man kan hygge sig med, at udfordre hinanden i hvem der hurtigst, lettest eller fra længst afstand kan ramme målet.

Et meget populært spil med frisbee er disc golf, hvor man skyder efter et mål med sin frisbee. Det er et ganske sjovt og udfordrende spil, hvor hele familien kan deltage og have det sjovt sammen.

Ultimate frisbee
Skal det være lidt mere seriøst, når man vil udfolde sig med en frisbee, kan man tage et kig på spillet Ultimate (frisbee). Ultimate spilles enten udendørs (på en 100 x 37 meter stor bane) eller indendørs på en håndboldbane (40 x 20 meter). Ultimate spilles af to hold, som hver skal beskytte en "end zone", hvor modstanderholdet skal forsøge at score. Man scorer ved at placere en af sine spillere i modstanderens "end zone" og når det lykkes at kaste sin frisbee til denne spiller er der point.

Der er altså en del muligheder for at spille forskellige spil med frisbees. Hos Hyggeonkel kan du købe flere forskellige typer frisbees, både fra de helt billige til de lidt dyrere, som passer til de forskellige frisbee spil.

Se vores store og billige udvalg af frisbees nedenfor. Snart kan både du og din familie være i gang med masser af sjov og underholdning med dette dejlige stykke legetøj.

Sjov med frisbees


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk