Hive - Skak-lignende strategisk spilserie for 2 personer


Hive er en af vores mere populære spilserier. Spillet kan bedst beskrives som simpelt og elegant, ligesom f.eks. skak. Ligesom med skak er det let at lære, men temmelig taktisk når det gælder om at vinde.

Eftersom der hverken er indblandet held eller sandsynlighed, er det udelukkende ens taktiske færdigheder der afgører vinderen.

Spillet spilles af 2 personer. Hver person har de samme brikker med forskellige insekter på. Hvert insekt kan noget specielt. For eksempel kan græshoppen hoppe rundt og edderkoppen er ekstra hurtig. Hver spiller skiftes til enten at lægge et nyt insekt ud på bordet, eller rykke et af deres insekter. Den første spiller der får omringet modstanderens ”bidronning” er vinderen.

Det sjove ved Hive er, at man spiller rundt om hinandens brikker. Det betyder at de placerede insekter udgør banen og dermed er spillet utroligt dynamisk. Eftersom alle insekternes evner er overvejende offensive, ender man heller ikke ud i det passive og defensive spil, der kan tage spændingen ud af et spil.

Eftersom spillet udelukkende indeholder regler og brikker - og brikkerne er lavet i hård plastik, kan det også spilles ude på terrassen. Derudover har vi en rejseudgave du kan tage med, når du skal på ferie og mangler et sjovt og hurtigt spil.

I alt har vi 3 grundspil i vores sortiment. Det originale Hive-spil, Carbon-udgaven og rejseudgaven. Spillereglerne og insekterne er ens i alle 3 udgaver. Den eneste forskel er størrelsen og farverne.

Derudover har vi Hive-udvidelser der i bund og grund er flere insekter, såsom mariehøner og myg, du kan tilføje til dit grundspil.

Hive - Skak-lignende strategisk spilserie for 2 personer


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk