Juleønsker - Masser af ideer til julegaver og adventsgaver


Hvert år, når vi nærmer os december, bliver det tid for os alle sammen til at få lavet en liste med vores juleønsker og få dem delt med familie og venner. Men nogle gange kan det faktisk være ganske svært sådan lige at komme på, hvad det egentlig er, man ønsker sig i julegave eller adventsgave. Samtidig kan det være lige så svært for den, som skal give en gave at finde ud af, hvad det skal være. For hvad bliver mon det store julegavehit? Og hvad hitter knap så meget?

Hos hyggeonkel har vi derfor samlet nogle gode julegaveidéer, både til dig, som skal have lavet din egen liste med julegaveønsker og til dig, som er på jagt efter julegaver til venner eller familie. Mange af tingene er selvfølgelig også helt oplagte som adventsgave idéer, da modtageren af gaven sandsynligvis ikke skelner så meget imellem, hvornår han eller hun har modtaget den.

Hvert år er der selvfølgelig nogle specielt populære julegaver. Nogle ting, som bliver til årets julegavehit. Lad dig inspirere af vores mange produkter og se om ikke også du, kan finde det helt store gavehit, som kan glæde modtagerne af dine gaver.

Køb i god tid
Hos Hyggeonkel kan du sagtens købe dine julegaver i god tid. Vi har hele 90 dages returret, så der er ingen grund til at vente til sidste øjeblik med dine julegaveindkøb, for blot at risikere, at de mest populære ting bliver udsolgt. Så har du fundet en god julegaveidé er det bare om at slå til, så kan du også gå ind i december med ro i sjælen, vel vidende, at du har styr på dine gaver.

Mulighederne er mange
Uanset om du er på udkig efter en jule- eller adventsgave til børn eller voksne, så er der rige muligheder på hyggeonkel.dk, så du kan opfylde din familie og venners juleønsker.

Hos hyggeonkel kan vi hjælpe med mange former for gaver. Og går dine julegaveønsker f.eks. mere i retning af at finde gaver til den årlige pakkeleg, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Ligesom vi f.eks. også har masser af velegnede gaver til fødselsdage og andre mærkedage.

Tag et kig på mulighederne nedenfor. Og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Juleønsker - Masser af ideer til julegaver og adventsgaver

Årets spil

Hvert år kåres de bedste spil i ind- såvel som udland. Årets spil vil altid være oplagt som en god fødselsdagsgave.

>> Læs mere om årets spil - klik her

Hovedbrud

Hovedbrud er altid spændende som gave til jul. Specielt de mange sjove og udfordrende Rubiks produkter, som du kan se nedenfor, er vældig populære. 

>> Se alle vores hovedbrud - klik her

Julespil

Der er mange gode spil til julen at vælge mellem.

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk