Kroket - det velkendte udendørs familiespil


Kroket (krocket, croquet) er det velkendte udendørs havespil, som næsten alle har stiftet bekendtskab med.

Kroket er til stor morskab og sjov for hele familien og kan spilles af stort set alle aldersgrupper. Spillet vil typisk være velegnet for 2-4 spillere, men det kan dog også sagtens spilles af både færre eller flere spillere - eller endda i hold.

Et spil kroket består af nogle kroketkøller, kroketkugler, buer samt af to målpinde. Man opstiller en bane, hvor det gælder om at skyde sine kugler hurtigst muligt gennem de opstillede buer for til slut at nå frem til målpinden. Undervejs må man - under specielle forudsætninger - slå modstandernes kugler væk, for at øge sine egne chancer for at vinde spillet. Det kan man hurtigt få en masse sjov og rivalisering ud af - for hvem kan lide at tabe?

Læs mere om kroket spillets gang og variationer

Der findes officielle regler for størrelsen på en kroketbane. Men dem er der næppe mange, som følger, når de spiller for sjov. Her opstiller de fleste blot en bane inderettet efter pladsforholdene og de spillere, som deltager i spillet. Ofte er det også en oplagt udfordring at lave så sjov og udfordrende en bane som muligt.

Kroket giver masser af god underholdning og er et oplagt spil at finde frem, når vejret er godt og man skal hygge sig udenfor.

Hyggeonkel fører kroket spil i flere forskellige udgaver som f.eks. Klassisk kroket til 4 spillere, Kroket til 6 spillere, eller Kroket med vogn.

Med tiden har flere varianter af kroket også set dagens lys. Et par gode eksempler på dette er fodbold kroket eller junior kroket, som er specielt velegnet til de aller mindste spillere.

Almindelige variationer i kroket reglerne er f.eks. at vedtage, at man kun må holde kroketkøllen med én hånd, at man ikke må slå med siden af køllen eller at man får ekstra slag ved at kuglen passerer mere end en enkelt bue i et slag.

Udendørs kroket spil til haven


Hurtig levering fra 29 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt over 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk