Labyrinth spil - Sjove labyrint brætspil fra Ravensburger


Labyrinth-spillet er efterhånden ved at være lidt af en klassiker og med god grund. Spillet er et nemt, underholdende og et relativt hurtigt spil for hele familien, store som små. Spillet blev udgivet i 1986 af den tyske producent ”Ravensburger” og har lige siden solgt over 20 million eksemplarer.

Labyrinth går i alt sin simpelhed ud på, at hver spiller forsøger at være den første til at finde et bestemt antal genstande inde i en labyrint. Dog er labyrinten fortryllet og hver spiller kan dermed ændre labyrintens opbygning og veje og kan bruge dette til at sabotere hinanden eller hjælpe sig selv i jagten efter artefakterne.

Det originale spil kan spilles af 2-4 personer med en anbefalet alder på min. 7 år. Et spil Labyrinth tager tit under 30 min.

Mange af Labyrinth-udgaverne du finder i vores udvalg er på dansk, men der er også enkelte specialudgaver der udelukkende er på engelsk.

På grund af Labyrinths succes er der også blevet lavet tonsvis af udgaver der i bund og grund ændrer temaet i labyrinten. I Labyrinth: Disney leder man efter forsvundne disney-figurer såsom Anders And og Mickey Mouse og i Labyrinth: Harry Potter leder man naturligvis efter velkendte figurer fra det univers.

Labyrinth spil - Sjove labyrint brætspil fra Ravensburger

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk