Ligretto


Hurtigere, hurtigere – hep hep hep… Ligretto er et hæsblæsende kortspil fra Schmidt. Det er let at lære og vanvittig sjovt.

Man kan være fra 2 til 12 spillere, alt efter hvor mange Ligretto udgaver man køber. Ligretto findes i tre udgaver: Ligretto Rød, Ligretto Blå og Ligretto Grøn. Der er 4 stakke kort i hver æske med hver sin farve på bagsiden af kortet. Hver spiller skal have sin egen bagside farve – Det er vigtigt, når der tælles point til sidst.

Køber du alle tre æsker får du således 12 forskellige bagside farver og I kan være 12 personer til at spille. Det fungerer ikke at købe tre spil af Ligretto Rød, hvis I vil spille 12 personer, da man så kun har fire forskellige bagside farver. Omvendt giver det ikke mening at købe både den røde, blå og grønne udgave, hvis man kun vil spille 4 personer, da spillene er fuldstændig ens på nær bagsidefarverne – Så langt så godt.

I Ligretto kortspillet går det ud på at komme af med alle sine kort, samtidig med at man gerne må spolere modstandernes muligheder for at komme af med deres kort. Det hele foregår i et forrygende tempo, da alle spiller på samme tid! Når man er kommet af med sidste kort, råder man ”Ligretto STOP” og alle spillere holder inde. Nu skal der tælles point og det er ikke sikkert, at man vinder, bare fordi man blev først færdig!

Ligretto er super populært og det er nu også kommet i en Junior version, som anbefales fra 6 år. Ligretto Junior kan spilles af 2-5 spillere. Konceptet er det samme, alle spiller på samme tid, så man slipper for at vente på tur.

Er du vild med Ligretto, er Ligretto Domino muligvis også noget for dig. Ligretto Domino er en brætspilsudgave af Ligretto. Man har stadig en stak kort, som det gælder om at komme af med, men nu skal de placeres på brættet i stedet for i bunker. Tempoet er det samme som i almindelig Ligretto for man spiller naturligvis stadigvæk på samme tid.

Du finder de forskellige Ligretto spil lige her.

Stor udvalg af de sjove Ligretto kortspilHurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk