Marvel United - spændende samarbejdsspil med superhelte


Træd ind i Marvel-universet med "Marvel United" – et fantastisk samarbejdsspil, der bringer dine yndlings-superhelte sammen for at bekæmpe ondskab og redde verden!

Saml dit drømmehold af ikoniske Marvel-superhelte som Captain America, Iron Man, Hulk og mange flere. Dette kortbaserede samarbejdsspil udfordrer dig til at planlægge, samarbejde og udnytte heltenes unikke evner for at besejre fjender og superskurke såsom Ultron og Red Skull.

Spillets hjerte er det innovative kortsystem, der giver dig mulighed for at kombinere superheltenes evner i taktiske træk for at overvinde skurkene. I Marvel United skal I samle styrke, bruge teamwork og bekæmpe fjender for at vinde.

Med enkle regler, flot design og utallige kombinationsmuligheder lader "Marvel United" både Marvel-fans og engagerede brætspillere spille i Marvel-universet gennem et sjovt og actionfyldt samarbejdsspil.

Udover det orignale Marvel United tilbyder vi også et ton af udvidelser der indeholder nye helte og skurke såsom Deadpool, Black Panther osv. Derudover tilbyder vi også et grundspil i en X-men udgave, der i stedet for Avengers indeholder de ikoniske mutanter såsom Wolverine, Professor X og Magneto. Der er også lavet udvidelser til X-men udgaven.

Marvel United - spændende samarbejdsspil med superhelte


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk