Ønskelister - idéer og inspiration til ønsker


Når man har fødselsdag, når det er jul eller når man på anden måde, har en begivenhed, hvor der er kutyme for, at man modtager gaver, er det selvfølgelig en god idé at lave sig en ønskeliste, så man er nogenlunde sikker på at få noget, som man ønsker sig.

Samtidig er det også rart for den, som skal give en gave, at han eller hun ved lidt om, hvad de skal købe. Så risikerer man ikke så let, at gaven falder helt ved siden af og skal byttes. Det er nemlig rarest at give noget, som modtageren af gaven bliver glad for. Og som modtager af gaven er det selvfølgelig også ønskeligt at få noget, som man har brug for og gerne vil have.

Specielt til jul er det rigtig dejligt at have nogle ønskelister at gå ud fra, når man skal købe gaver. Det er ofte et ret stort antal pakker, som skal købes. Og hvis man selv skal prøve at sætte sig i modtagerens sted for at finde en god gave, uden at have noget som helst at gå ud fra, kan det ofte blive temmelig svært og ganske tidskrævende at finde det helt rigtige.

Lav din ønskeliste i god tid
Det er altid rart for dem, som skal give en gave at have en ønskeliste at gå ud fra. Og sørger du for at lave ønskelisten i god tid og få sendt den rundt, er der størst mulig chance for, at du får dine ønsker opfyldt.

Er du lidt i tvivl om, hvad du skal ønske dig, eller er du bare i tivl om en god gave du selv skal give, så har vi lavet en side med gaveidéer, hvor du kan hente masser af idéer og inspiration til mulige gaver og ønsker.

Retur og bytteret
Selv om man har en god ønskeliste, kan det sagtens ske, at en gave skal byttes. Og er gaven købt hos Hyggeonkel, er det selvfølgelig ikke noget problem. Vi yder nemlig 90 dages bytte- og returservice. Så kan gaven altid laves om til et andet ønske på listen, hvis man ikke har ramt plet i første omgang.

Stor udvalg og hurtigt levering
Hos Hyggeonkel fører vi et bredt og stort udvalg. Samtidig sørger vi altid for hurtigst mulig levering, så vores pakker kan nå frem rettidigt. Tag et kig på vores mange muligheder og kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp.

Nedenfor har vi samlet et bredt udvalg fra vores produktsortiment som inspiration til ønskelisten.

Ønskelister samt idéer og inspiration til ønsker

Årets spil

Hvert år kåres de bedste spil i ind- såvel som udland. Årets spil vil altid være oplagt som en god fødselsdagsgave.

>> Læs mere om årets spil - klik her

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk