Quizzone stories - Følg historien og besvar spørgsmålene


Quizzone stories er blandt vores mest populære quiz-serier. Spillet er lavet af den samme mand der står bag andre succeser såsom Timeout og Quizzone.

Quizzone Stories’ er populært blandt andet pga. det gode flow der er i spillet. I mange andre quizzspil trækker man et kort med et spørgsmål og så står svaret på bagsiden og så bliver man i bund og grund ved med at trække et nyt kort.

Men som det ligger lidt i selve spillets navn, så bliver der i dette quizzspil fortalt en historie og på baggrund af den, kommer der så et uventet spørgsmål, som man skal svare på. Spørgsmålene er dog forskellige og har intet med hinanden og gøre, så teksten kæder spørgsmålene sammen på sjove og uventede måder. Dette giver et unikt flow i spillet og da det hverken involverer et spillebræt eller brikker, kan spillet spilles overalt.

På hvert kort er der en historie der i alt, indeholder 6 spørgsmål der bliver kædet sammen med en tekst.

I vores udvalg finder du flere forskellige Quizzone Stories spil. Ingen af spillene indeholder et tema som litteratur eller musik, men hvert spil indeholder nye spørgsmål. Derfor er det ligegyldigt hvilket spil man starter med. Hvert spil indeholder 600 sjove spørgsmål og flotte billeder.

Quizzone stories - Følg historien og besvar spørgsmålene
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk