Root - Afgør skovens skæbne: Grundspil og udvidelser


Root, der er udgivet af Leder Games, er et sjovt brætspil, der handler om at erobre og herske over skoven. Spillet er præget af eventyr og krigsførelse og går ud på, at der er 2-4 skovgrupper af væsner som hver især jager sejrspoint så de kan blive skovens herskere. Den væsentligste forskel på skovgrupperne er hvordan de hver især skaffer deres sejrspoint:

Kontroller dine undersåtter som Marquise de Cats og skaf point ved at høste skovens ressourcer, som de bruger til at styrke hæren og bygge bygninger.

The Eyrie Dynasties er fugle og de skaffer point ved at bygge reder rundt i skoven. De drømmer om en dag at tage magten og herske skoven.

The Woodland Alliance prøver at skabe et nyt samfund i skoven via sympati og guerillakrig.

The Vagabonds prøver at tilpasse sig krigen og prøver at skabe sikkerhed i det nye samfund. De klarer sig ved enten at hjælpe eller skade de andre grupper og har dermed en finger med i de andres spil.

Det er nok rimeligt åbenlyst, at de forskellige grupper og spillets baggrundshistorie er, hvad der gør spillet så unikt. Det er 4 meget forskellige måder man kan spille på. Hver gruppe har også dybde så du kan spille som den samme gruppe mange gange og stadig have det sjovt.

Selve spillet foregår på en plade, der består af 12 skovlysninger. Lysningerne er forskellige fra hinanden og den skovgruppe med flest tropper i en lysning hersker den. Lysninger kan bruges til at bygge forskellige kort, der kan bruges på vejen til sejr.

Selvom spillet er taktisk og kræver et godt overblik, er det ikke vanskeligt at komme i gang da hver spiller har et oversigtskort, hvor de kan se den anbefalede taktik til netop deres skovgruppe.

Ikke nok med det, har spillet også et hav af udvidelser. Alt efter hvilken udvidelse det er, giver de adgang til nye grupper af væsner, nye kort til spillet og nye områder man kan spille i.

Root - Afgør skovens skæbne - Grundspil og udvidelser


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk