Roundnet - Sjovt og udfordrende spil til haven og stranden


Spil roundnet på stranden, i haven eller baggården – det er let at gå til og kan spilles af 2 - 4 spillere.

Selv om havespillet roundnet (x-ball, smash ball og spikeball) er relativt nyt i Danmark, så er det faktisk opfundet tilbage i 1989 af amerikaneren Jeff Knurek. Jeff Knurek stræbte efter at skabe et enkelt spil, inspireret af volleyball og racquetball, som alle kunne spille. Roundnet gled dog hurtigt i glemmebogen, men fik så en opblomstring i 2015. I dag spilles roundnet over det meste af kloden og det første VM i Roundnet afholdes i Belgien i 2022.

Et roundnet sæt består af en ramme med fødder og net, en eller flere bolde og evt. en boldpumpe.

Det kræver 4 spillere at spille roundnet og de 4 spillere deles op i to hold. Spillerne fordeles rundt om roundnettet, så man står ved siden af sin medspiller og overfor en modstander.

Det gælder om at skyde bolden ned i nettet, så modstanderen ikke kan komme til at returnere den. Hvert hold har op til 3 berøringer til at få bolden tilbage i nettet og derved returneret til modstanderen.

Begge hold har hele tiden mulighed for at score point og der spilles typisk til 11, 15 eller 21, hvor der skal vindes med 2 point. Der er en mængde regler i forhold til godkendte slag, så det kan være en god idé at sætte sig ind i reglerne til roundnet og blive enige om, hvilke regler I følger inden spillet går i gang.


Roundnet er et sjovt havespil, som normalvis spilles af 4 personer, delt op i to hold. Det minder lidt om volleyball, men nettet er vandret og udspændt på en rund ramme. Det gælder om at returnere bolden, så den rammer nettet. Ligesom i volleyball må hvert hold lave op til 3 berøringer, inden man returnerer den. Man spiller hele vejen rundt om nettet.


Roundnet, spikeball, X-ball og smash ball kan købes hos Hyggeonkel.dk. Du finder vores udvalg lige her på siden. Vidste du for øvrigt, at vi altid har mindst 10.000 forskellige havespil, brætspil og puslespil på lager?


Roundnet - Sjovt og udfordrende spil til haven og strandenHurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk