Rubiks Cube - udfordrende Rubiks terninger i god kvalitet


Rubiks original Moyu Superkuber Qiyi Cubes Qy Magnetic Cubes Tænketerninger

Hos hyggeonkel fører vi et bredt udvalg af Rubiks professorterninger i god kvalitet.

Vi har alt fra den originale 3x3 Rubiks terning til de mere udfordrende 4x4 og 5x5 terninger.

Læs om Rubiks terningen og dens baggrund - Klik her

Rubiksterningen er opfundet af ungarske Ernõ Rubik i 1974 og blev hurtigt et populært stykke legetøj verden over. Professor terningens popularitet toppede i 1980'erne, men er vedblevet med at være en populær udfordring for både det yngre såvel som det ældre publikum.

If you are curious, you'll find the puzzles around you. If you are determined, you will solve them. Ernõ Rubik – Opfinder af Rubiks terning

I al sin enkelthed består en Rubiks cube af et antal firkanter, med sider i forskellige farver. Løsningen på terningen er, at få placeret alle firkanterne, så alle sider med samme farve vender i same retning.

Den oprindelige Rubiks cube består af 3x3 firkanter. Men med årene har Rubiks terningen udviklet sig og adskillige udgaver har set dagens lys. Det drejer sig f.eks. om terninger med 2x2, 4x4, 5x5 firkanter eller endda endnu større terninger. Men også udgaver, som slet ikke ligner en terning er dukket op. Det drejer sig f.eks. om Rubiks Triamid eller Rubiks Twist.For den uøvede kan det tage enorm lang tid at løse Rubiks terningen - hvis det da overhovedet lykkes. Men rent faktisk kan terningen løses ganske hurtigt, hvis man lige ved, hvordan det skal gøres. De aller dygtigste klarer det endda på under 10 sekunder!

Rundt omkring på nettet findes mange vejledninger og videoer som forklarer, hvordan Rubiks professorterningen løses lettest og hurtigst.

Udfordre dine venner! Eller lad dig selv udfordre! Er du den nye Rubiks mester? Prøv en af vores fantastiske Rubiks terninger og oplev denne spændende - og til tider frustrerende - verden.Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk