Sequence spil


Sequence spillet skulle efter sigende været opfundet i starten af 1970'erne i USA. Der er dog forskellige teorier om, hvem der reelt opfandt Sequence. Uanset oprindelse, så er Sequence et virkeligt underholdende brætspil, som tilmed er nemt at sætte sig ind i og komme i gang med at spille.

Sequence kan spilles 1 mod 1 eller i to eller 3 hold af lige mange spillere på hvert hold. En valgfri regel i Sequence går ud på, at man naturligvis ikke må snakke taktik med holdkammeraterne eller komme med hints til, hvor de skal lægge deres jetoner. På denne måde fungerer Sequence spillet lidt a la det danske brætspil Partners og det kan være pænt frustrerende, når din holdkammerat overhovedet ikke kan gennemskue din geniale plan.

Spillet går i al sin enkelhed ud på at danne en ”sequence” – en sekvens bestående af 5 på stribe. Første spiller eller hold, der lykkedes med at danne 2 sekvenser, kan kalde sig vindere af Sequence. Selv om Sequence er nemt at lære er der også en del taktik med i spillet. Skal man for eksempel satse på at ødelægge det for modstanderen, eller forsøge selv at få 5 på stribe?

Sequence er utrolig populært og derfor er der da også lavet flere forskellige Sequence udgaver. Sequence rejsespil giver lidt sig selv – en noget mindre og mere handy udgave af spillet. Ud over det almindelige Sequence, er der også kommet forskellige børne- og Sequence junior udgaver, hvor spillebrættet er mindre med færre felter, som gør det lettere for de mindre børn at overskue. Der er også den sjove Sequence udgave: Sequence dogs, hvor det normale sæt spillekort er skiftet ud med kort med hunde motiver.

Sequence spil
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk