Skru op for... - Sjov serie af musik-bingo spil for hele familien


Skru op for-serien er en af vores mest populære musik-spil. Serien har opnået succes blandt andet pga. det fede koncept med, at man tager et årti ad gangen. Det kan nemlig være vanskeligt for unge at dyste i musik fra 70’erne og omvendt for de lidt ældre at dyste i musik fra 10’erne. Derfor kan man med skru op for-serien samle venner og familie og dyste indenfor et valgt årti alle kan være med på. Derudover kan du også finde andre udgaver i vores udvalg som f.eks. Julemusik, melodigrandprix-sange osv.

Spillet er i bund og grund en slags musik-bingo, hvor man får en spilleplade og en stak bingo-brikker. I stedet for tal som i normalt bingo er det derimod musiknumre og tilhørende kunstnere der står på hvert felt. En spiller udråbes som ”playeren”, og skal afspille numrene for deltagerne og hvis en spiller kan genkende sangen og matche den med et nummer fra pladen kan spilleren lægge sin brik.

Et andet fedt koncept Skru op for-spillene benytter sig af er, at playlisterne med musik til quizzerne findes på forskellige streamingtjenester såsom Spotify, YouSee Music osv. Flere af disse streamingtjenester er ovenikøbet gratis, så det kræver ikke et abonnement.

Skru op for... - Sjov serie af musik-bingo spil for hele familien


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk