Stigegolf - det sjove familiespil til haven


Stigegolf (ribbegolf, kastegolf, på engelsk: Ladder golf el. Spin-ladder) er et sjovt og populært udendørs spil, som kan spilles af hele familien. Spillet er ganske enkelt at komme i gang med, men kræver en del øvelse at mestre.

Der findes vandrehistorier i Sydamerika om slanger, der blev kastet rundt om pigtrådshegn eller lignende. Ingen af disse historier er dog veldokumenterede. Fakta er, at stigegolf, som vi kender det i dag, så dagens lys i 2003 i San Diego Californien i USA.

Spillet består af nogle bolas (to bolde bundet sammen af en snor), i daglig tale ofte benævnt stigegolf kugler, og et stigegolf mål, som er en stige med tre trin. Hver spiller er udstyret med tre sæt stigegolf kugler i samme farve, naturligvis forskellige farver spillerne i mellem, så man kan kende forskel på dem.

Hyggeonkel forhandler stige golf i flere forskellige udgaver som f.eks. stigegolf i træ, stigegolf original, stigegolf pro eller stigegolf i plastic.

Tilbehør til stigegolf
Udover de forskellige stigespil finder du selvfølgelige også et godt udvalg af løse stigegolf bolde (bolas til stigegolf) i vores sortiment. Vi har stigegolf kugler med blå, gule, røde, hvide og sorte striber. Så der skulle være rigeligt at vælge i mellem.

Løse stigegolf mål kan vi dog ikke klare. Mangler du sådan et, må vi henvise dig til at købe et komplet spil.

Ofte stillede spørgsmål angående stigegolf

Der medfølger regler til alle stigegolfspil købt hos Hyggeonkel – Du kan læse hvordan man spiller Stigegolf her nedenunder.

Stigegolf går i al sin enkelhed ud på, at deltagerne på skift kaster sine stigegolf bolde mod stigen med det formål at få boldene til at hænge fast på stigens trin. Alt efter hvilket trin boldene hægter sig fast på, får man hhv. 1, 2 eller 3 point. Vinderen af spillet er den deltager, som først opnår 21 point. De nøjagtige regler kan man selvfølgelig tilpasse, som man ønsker. En god idé kan f.eks. være at variere kasteafstanden alt efter færdighederne hos de spillere som deltager.
Selv om stigegolf uden tvivl er sjovest, når man dyster mod hinanden, er det dog også et spil, som man sagtens kan spille alene.

Stigegolf findes i flere udgaver og kvaliteter i forskellige prisklasser. Det billigste spil stigegolf er en udgave i plastik og det dyreste spil stigegolf er en lækker udgave i træ, som kan skilles ad uden brug af værktøj, hvilket gør det nemt at fragte og opbevare det.

Spændende og sjovt stigegolf spil for hele familien


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk