Udendørs kæmpe skak er både sjovt, udfordrende og underholdende


Det er sjovt og også lidt udfordrende for både børn og voksne at spille udendørs skak. Frem for at tage et almindeligt spil skak med ud i haven, så sætter et spil kæmpeskak (megaskak) lige prikken over i’et, når skakspillet skal foregå udenfor.

Kæmpeskak er perfekt til brug i skoler, til gadefester, firmafester, havefester samt andre begivenheder, hvor flere samles til en sjov og hyggelig stund. Udover den udfordring og læring, som vi kender fra almindelig skak, giver skak til udendørs brug også andre fordele i form frisk luft og motion – og så er det simpelthen bare sjovt at spille skak på denne lidt anderledes måde! Blaise Pascal (verdensberømt matematiker og fysiker) er citeret for at sige: ”Skak er sindets gymnastiksal” – med et spil udendørs kæmpeskak, er det ikke kun sindet, men også benene der trænes.

Skak har sin oprindelse i Indien omkring år 600. Op gennem middelalderen gik spillet sin sejrsgang i Europa. Skak startede med at være et spil for de adelige og kongelige og smukke skakspil i spændende materialer med både guld og ædelstene blev flittigt brugt som gaver de kongelige imellem. Om man allerede den gang også brugte skak udendørs eller kæmpeskak først er kommet til sidenhen vidner historien ikke noget om.

Vi er sikkert mange, der kan huske de store skakbrikker fra barndommens camping ferier, så en hel ny opfindelse er det i al fald ikke.

Når du køber kæmpeskak til udendørs brug, skal du være opmærksom på at brikkerne sælges for sig og skakbrættet sælges løst ved siden af.

 Udendørs kæmpe skak er både sjovt, udfordrende og underholdende


Skak og dam 120 cm.

Disse brikker passer til de skak felter, der måler 15x15 cm, hvorved skakbrættet kommer til at måle 120 x 120 cm. i alt.

Skak og dam 280 cm.

Disse brikker passer til de skak felter, der måler ca. 35x35 cm, hvorved skakbrættet kommer til at måle 280 x 280 cm. i alt.

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk