Sjove og fængslende Vildkatten spil


Hvis du er på udkig efter et spændende og underholdende børne- og familiespil, er Vildkatten det perfekte valg. Dette spil udfordrer din viden og evne til at tænke hurtigt, samtidig med at det sikrer masser af sjov og latter.

Uanset om du spiller med familien eller vennerne, er Vildkatten et fantastisk valg til enhver lejlighed.

Vildkatten spillet bliver udgivet af spanske Educa, som også står bag de velkendte Educa puslespil. Præcist hvornår det første spil Vildkatten røg af samlebåndet er det desværre ikke lykkedes os at opsnuse. Men det er sikket og vist at Vildkatten spillet har eksisteret i mange år og vundet mange priser.

Spørgsmål og svar om Vildkatten spillene

Vildkatten er et fantastisk sjovt iagttagelsesspil for hele familien. Ud over det originale Vildkatten, så er der lavet flere andre udgaver.

Det sjove brætspil Vildkatten er ikke originalt fra Danmark, men det er oversat til dansk og er solgt under navnet Vildkatten de sidste mange år.

I Spanien hedder Vildkatten spillet Lince og i England står der Lynx på æskerne. Hvordan den europæiske los blev til Vildkatten på dansk må vi lade stå hen i det uvisse. Men uanset, hvilket kattedyr, der er nævnt på æsken, så er indholdet det samme.

Der findes flere måder at spille Vildkatten på men uanset hvilket spil, der vælges, er Vildkatten reglerne ret simple og de følger naturligvis med, når du køber et spil Vildkatten.

Start ud med at samle pladerne rundt om midterpladen, fold æsken og læg de små billedkort op i æsken - Så er I parate til at spille Vildkatten. Der udvælges nu en spilleleder, som er den person, der trækker kort. Herefter er der flere muligheder for at spille Vildkatten.

Den klassiske måde at spille Vildkatten på, er den hvor spillelederen trækker kort op og fordeler 3 kort til hver spiller, som placeres med bagsiden opad. På samme tid vender alle spillere deres kort og så er det ellers om at komme i gang. Det gælder nu om først at finde de 3 billeder ude på den store plade, lægge en markeringsbrik på og så råbe ”stop”. Lige så snart, en spiller har råbt stop, er runden slut og alle spillere får lov at beholde de billedbrikker, de har nået at finde. De resterende billedbrikker lægges tilbage i beholderen. En variant af Vildkatten går ud på, at den spiller, der sagde stop, skal lægge alle 3 brikker tilbage i beholderen, såfremt en markeringsbrik er placeret forkert. Hver billedbrik tæller 1 point og den første spiller, der når til 25 har vundet.

En anden måde at spille Vildkatten på, er ved at spillelederen trækker ét kort op af beholderen også skal alle lede efter netop dette motiv. Første spiller til at udpege motivet på pladen, får billedbrikken. Bestem på forhånd om I vil spille til første spiller når et bestemt antal spil, eller stil uret på 15 minutter og den spiller, der har flest billedkort, når tiden er gået, har vundet.Forskellige varianter af Vildkatten
Ud over det originale Vildkatten, hvor der er 300 motiver på pladen, så er der andre Vildkatten spil med både færre og flere motiver. Jo flere motiver, der er på pladen, jo sværere er det at overskue og finde de rigtige.

Sjove og fængslende Vildkatten spil


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk