What Do You Meme?


Danske grundspil Grundspil på engelsk Udvidelser på engelsk

Et ”meme” er et fænomen du måske kender fra internettet. Det består som oftest af et billede fx et ansigtsudtryk eller et billede af et dyr samt en eller to linjer tekst. Hverken billede eller tekst er nødvendigvis sjovt eller interessant, når de står alene, men sammen får de pludselig en helt ny betydning, som kan være enten sjov, grov, trist, satirisk etc.

I spillet What Do You Meme? Er det dig, der skaber memes’ene. I skiftes til at være dommer og spillet starter med at dommeren viser et billede frem og så er det op til i andre, at finde den eller de sætninger, I synes passer bedst til billedet. I bestemmer helt selv om What do you Meme? skal være hyggeligt, morbidt, groft eller bare vanvittig morsomt. Dommeren udvælger den bedste kombination i slutningen af hver runde.

What Do You Meme grundspillet udkom først på engelsk med engelske tekster. Der findes et hav af udvidelsespakker, så du kan få flere billeder og tekster til dit spil. What Do You Meme er også oversat til dansk – Du finder samtlige What Do You Meme spil her på siden.

What Do You Meme spil - Lav de sjoveste memes og vind spillet

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk