Zombicide - Bekæmp zombier i dette postapokalyptiske samarbejdsspil


I Zombicide bliver du og dine medspillere kastet ind i en post-apokalyptisk verden oversvømmet af zombier. Som et team af overlevende, er jeres mission at samarbejde og kæmpe jer gennem horder af zombier for at opnå forskellige mål. Med hvert spil skaber I en ny historie, hvor taktik, samarbejde og hurtige beslutninger er nøglen til overlevelse.

Læs mere om Zombicide - Klik her

Spillets opbygning er unik og dynamisk. Spilbrættet består af små dele, så man kan skabe nye miljøer og udfordringer i hvert scenarie. Med et væld af karakterer at vælge imellem, kan hver spiller bringe unikke evner til teamet, hvilket gør hver spiloplevelse anderledes.

Zombicide tilbyder også en fantastisk grad af genspilningsværdi. Med mange scenarier at vælge imellem og muligheden for at tilpasse eller skabe jeres egne missioner, vil I aldrig løbe tør for nye udfordringer. Zombicide er perfekt til dem, der elsker strategi, samarbejde, og selvfølgelig, en god zombie-udfordring.


Zombicide findes i mange forskellige varianter og hvert spil kan spilles separat. Forskellen på de forskellige varianter ligger i, hvilke monstre, karakterer, baner, våben osv. der er tilgængeligt.

Zombicide - Bekæmp zombier i dette postapokalyptiske samarbejdsspil


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk