Dobble - Spil med simple regler og nemt koncept


Dobble kan nok bedste beskrives som en kombination af et spil kort og Vildkatten. I spillet finder du 55 forskellige kort der alle har 8 symboler på sig. Kortene er designet sådan at hvis man sammenligner to kort, vil der altid være akkurat ét fælles symbol.

Læs mere om Dobble - Klik her

Dobble kan spilles på flere forskellige måder. I spillets regler er der beskrevet flere forskellige spilleregler, men man jo altid finde på nogle selv. Fælles for dem alle er, at de går ud på, at man skal være den spiller der først finder ligheden på sit eget kort og et andet kort. Alle reglerne er enkle og tager ikke langt tid at læse op på. Derfor kan man skifte spillets regler efter hvert spil uden meget besvær.

Spillet kræver naturligvis nogle skarpe øjne og et par kvikke hænder. På grund af spillets simple regler og nemme koncept der hverken involverer at man skal læse eller regne, gør spillet til at super sjovt familiespil alle kan være med til.


I vores udvalg finder du mange forskellige Dobblespil. Du kan selvfølgelig finde det originale Dobblespil og flere forskellige udgaver af dette spil, så man for eksempel leder efter Disney-figurer i stedet for blomster og bananer.

Derudover har vi også Dobble 360, som gør spillet endnu mere livligt end det allerede er. Her kører der en maskine rundt med kortene så du ikke kan se dem alle på en gang.

Dobble - Spil med simple regler og nemt koncept


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk