Smash Up - Underholdende spil med unikt koncept


Smash up er et populært shufflebuilding-spil. Det unikke og sjove ved Smash up er, at der er et hav af faktioner såsom zombier, pirater, robotter osv. og hver faktion har sin egen unikke stak kort. Hver spiller skal inden spillets start derfor vælge 2 faktioner de gerne vil kombinere og så blander man kortene sammen.

Læs mere om Smash Up - Klik her

Måden man vinder på er, at man skal opnå et bestemt antal sejrspoint. Dette gør man primært ved at overtage fjendtlige baser med ens hær af minions. Spillerne kæmper som sådan ikke direkte mod hinanden, men kæmper til gengæld om, hvem der har den stærkeste hær mod spillet selv.

Dette unikke koncept, der gør spillet meget nemt at spille mange gange, kombineret med et familievenligt strategispil, er hvad der gennem tiden har gjort Smash Up til det populære spil det i dag er.


I vores udvalg finder du først og fremmest grundspillet. Derudover finder du også tonsvis af udvidelser der primært indeholder nye faktioner der skaber endnu mere variation og åbner op for endnu flere muligheder og kombinationer.

Smash Up - Underholdende spil med unikt koncept

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk