Spillekort


Std. kort Kort m/ illustrationer Kabalekort Diverse kort Tilbehør Pokerkort & tilbehør

På denne side har vi samlet alle de mange forskellige spillekort vi har i sortiment. Så søger du spillekort til at spille Canasta, Bridge eller 500 med, kabalekort, til at lægge kabale med, store spillekort, der er nemme at se og holde ved eller pokerkort, så du kan spille poker – Så er du kommet til den helt rigtige side.

Læs mere om spillekortene og deres historie her – Klik her

Det menes, at spillekort er opstået under Tang-Dynastiet i Kina for mere end 1200 år siden. De første spillekort var lavet af ben eller elfenben. Da papiret blev opfundet, begyndte man at lave spillekort af kraftigt papir, der minder om de spillekort, man kan få i dag. Spillekortene blev bragt til Europa via Mellemøsten, hvor man forfinede spillet med 4 symboler, kort rækkefølge og billedkort. Efterfølgende har Franskmændene fået æren for at opfinde de 4 symboler, hjerter, spar, ruder og klør, som vi kender i dag.

Selv om symbolerne er de samme på de kort, du finder her, er spillekortene langt fra ens. Der findes et hav af forskellige designs, så du vælger helt selv om du er til traditionelle mønstrede blå eller røde bagsider eller du vil have en populær version som fx spillekort med Harry Potter, personerne fra Ramasjang eller lignende.Elsker du at lægge kabale, men synes det kræver meget plads? Så er du kommet til den rette side. Kabalekort er magen til almindelige spillekort, de er blot noget mindre og din kabale kommer selvsagt til at fylde mindre på bordet.

Når man spiller kort, kan det være rart at slippe for at blande kortene. Derfor er der naturligvis opfundet en kortblandemaskine, som kan blande dine kort for dig. Vi har oftest flere forskellige typer på lager, du kan finde dem alle lige her. Bemærk disse kortblandemaskiner passer til almindelige spillekort og ikke fx store spillekort eller små kabalekort.

Rigtig god fornøjelse med både kortspil og kabalelægning.

Stort udvalg af flotte spillekort
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk