Puslespilstilbehør hos Hyggeonkel


Puslespilsunderlag Puslespilslim Sorteringsæsker til puslespil

Nedenfor finder du mit store udvalg af puslespilstilbehør. Her er alt fra måtter til større "kufferter", hvor du kan opbevare dine puslespil mens du lægger dem. Rigtig mange, der elsker at lægge puslespil, kender til det irriterende, at man skal bruge sit bord til andet en puslespil inden man er færdig med at lægge det. Til dette formål et puslespilsmåtterne og – kufferterne fantastiske. Man kan pakke sit puslespil væk undervejs og finde det frem igen, når man igen har tid til at hygge sig med at pusle brikker på plads. På denne måde kan man også skifte sted undervejs, hvis man har flere borde at vælge imellem, så man måske kan rykke puslespillet med ind i stuen om aftenen eller sætte sig i køkkenet om formiddagen.

Vil du have puslespillet op og hænge på væggen, så er en god lim uundværlig. Her er også lidt forskellige mærker at vælge imellem. Nogle sværger til den ene producent - andre til den anden.
Jeg vil ikke gå ind den "religionskrig", blot nøjes med at konstatere, at den rette lim for dig er den du har den største tillid til. Med andre ord: Hvis du sværger til Ravensburger-puslespillene, så skal du selvfølgelig købe deres lim.

Det er for mange også en stor hjælp at sortere brikkerne efter farve, så du har noget at gå efter i stedet for at ”lede efter en nål i en høstak”. Der findes flere forskellige sorteringsæsker, som mange er rigtig glade for at benytte.

Her finder du hele udvalget af puslespilstilbehør

Hurtig levering fra 29 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt over 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk