Puslespilstilbehør hos Hyggeonkel


Puslespilsunderlag Puslespilslim Sorteringsæsker til puslespil

Nedenfor finder du vores store udvalg af puslespilstilbehør. Her er alt fra måtter, der kan rulles sammen, til større kufferter/underlag, hvor du kan opbevare dine puslespil, mens du lægger dem. Rigtigt mange, der elsker at lægge puslespil, kender til det irriterende, at man skal bruge sit bord til andet end puslespil, før puslespillet er færdiglagt. Til dette formål er puslespilsmåtterne og de faste underlag uundværlige. Man kan pakke sit puslespil væk undervejs og finde det frem igen, når man igen har tid til at hygge sig med at pusle flere brikker på plads. På denne måde kan man også skifte sted undervejs, hvis man har flere borde at vælge imellem, så man måske kan rykke puslespillet med ind i stuen om aftenen eller sætte sig i køkkenet om formiddagen.

Vil du have puslespillet op at hænge på væggen, så er en god puslespilslim uundværlig. Her er også lidt forskellige mærker at vælge imellem. Nogle sværger til den ene producent - andre til den anden. Vi vil ikke gå ind i den "religionskrig", blot nøjes med at konstatere, at den rette lim for dig er den du har den største tillid til. Med andre ord: Hvis du sværger til Ravensburger-puslespillene, så giver det god mening at købe deres puslespilslim.
I stedet for puslespilslim er det også muligt at købe klister ark. Disse klistrer ark fungerer ligesom tape ved, at de klistrer på den ene side. Klistre arkene sættes fast på bagsiden af puslespillet og holder derved brikkerne sammen og puslespillet kan nu sættes i ramme eller hænges direkte op på væggen.

Laver du puslespil med mange brikker, kan det være en stor fordel at sortere brikkerne til at starte med eller undervejs i pusleriet. Til det formål er vores sorteringsæsker eller sorteringsbakker et oplagt valg. Du kan fx sortere kanter fra, sortere brikker efter farve, mønstre, facon eller lignende. På den måde har du noget at starte ud med i stedet for at ”lede efter en nål i en høstak”. Vi har flere forskellige sæt med sorteringsæsker i både plast og pap på lager.

Her finder du hele udvalget af puslespilstilbehør

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk