Ultimate Werewolf og andre spændende varulv spil


Fortællingerne om de mystiske varulve har efterhånden været populære i mange år. Varulvene har optrådt i film og bøger i en lang række år og også spil om varulve vinder frem. Spil som f.eks. One Night Ultimate Werewolf samt Werewolves of Miller's Hollow er blevet udbredte selskabsspil i mange hjem og flere og flere spiltitler om varulve ser løbende dagens lys.

Hos Hyggeonkel finder du et stort og bredt udvalg af de mange populære spil om varulve.

Læs om One Night Ultimate Werewolf - Klik her

Spillet One Night Ultimate Werewolf fra Bezier Games, er med over 1 million eksemplarer solgt på verdensplan ved at være lidt af en klassiker. One Night Ultimate Werewolf går grundlæggende ud på, at hver spiller får tildelt en rolle som enten en varulv eller en landsbyboer, der som regel har en særlig evne.

Det gælder for landsbyboerne om at lure varulvene og få skudt dem, inden beboerne bliver spist. Efter hver runde blander man rollerne og hver spiller får tildelt en ny rolle. Spillet er derfor populært fordi, hver runde føles anderledes pga. de mange roller og kombinationsmuligheder. Men også fordi hver runde går utroligt hurtigt.

Fantastisk selskabsspil
One Night Ultimate Werewolf er et fantastisk selskabsspil, da det ligesom f.eks. poker handler om at lure de andre spillere og regne deres motiver ud. Spillet kan spilles af 3-10 spillere. Spillet er ofte brugt blandt unge på efterskoler, til familiearrangementer og generelt større selskaber. Grunden til det er, at alle er i gang hele tiden og fordi alle har deres egen skjulte funktion, vil de være lige så relevant for hvert spil som alle andre.

For bedst at guide jer igennem spillets mange roller og regler anbefaler vi, at man benytter spillets app (der også findes på dansk). I appen kan du vælge de roller som du vil benytte dig af og derefter guider en dansk stemme dig gennem natten. Med andre ord gør appen det utroligt nemt at lære spillet. Det kræver hverken mange minutters regellæsning eller forklaring til dine medspillere inden I kan komme i gang.

Spillets varighed er ca. 10 minutter og eftersom elimineringer ikke er en del af spillet, ender ingen spillere med at sidde ude og alle kan være aktive og forsøge at gennemskue varulvene.


Læs om udvidelser til One Night Ultimate Werewolf - Klik her

Når man efter mange timers sjov begynder at synes ens venner og familie er for nemme at regne ud, findes der mange udvidelser til One Night Ultimate Werewolf. De indeholder nye roller der kan spilles separat, eller kombineres med andre roller fra originalen eller andre udvidelser.

Her kan man igen bruge spillets app, hvor man egentlig bare skal vælge hvilke roller man vil have med i ens eget spil. Dermed kan man begynde at sammensætte den kombination af roller, man selv finder mest underholdende.


Læs om Werewolves of Miller's Hollow - Klik her

Werewolves of Miller's Hollow er et populært og spændende selskabsspil, der er perfekt til alle fans af magi, mysterier og varulve.

Werewolves of Miller's Hollow er et socialt spil, hvor spillere får tildelt forskellige roller, såsom varulve eller landsbyboere. Målet er at finde ud af, hvem der er varulve, og eliminere dem, før de udrydder hele landsbyen. Spillet kombinerer strategi, taktik og bluff, og det kræver god kommunikation og samarbejde mellem spillerne.

Hvis du er på udkig efter et spændende og underholdende selskabsspil, så er Werewolves of Miller's Hollow et fantastisk valg. Bestil det i dag og få et spil, der vil skabe mange timer med sjov og spænding for dig og dine venner.


Ultimate Werewolf og andre spændende varulv spil

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk