Pakkekalender - Idéer og inspiration til pakkekalenderen til børn og voksne


December er en spændende måned på mange måder. Og en pakkekalender gør det absolut ikke mindre sjovt at stå op om morgenen for at se, hvad der gemmer sig i dagens pakke.

Savner du idéer og inspiration til indholdet i pakkekalenderen, så tag et kig på de mange muligheder her hos Hyggeonkel. Vi har nemlig ganske mange produkter, som vil være helt perfekte til december måneds små overraskelser.

Ved hjælp af de mange muligheder i vores webshop kan du hurtigt og let lave din egen pakkekalender, så den bliver lige nøjagtig, som du ønsker det. På den måde er det altid lettest at få lavet så god en kalender som muligt, med pakker som passer bedst muligt til den, som skal pakke op.

Er du helt på bar bund, så har vi heldigvis flere sider, hvor du kan hente hjælp, når indholdet til kalenderen skal findes. Se f.eks. disse sider for inspiration:

- Gaveideer - Få gode ideer til gaver og gaveønsker lige her
- Kalendergaver - sjove og billige kalendergaver til børn og voksne

I vores sortiment finder du masser af spil, puslespil og andet sjovt til både børn og voksne. Så skal du lave pakkekalender til hele familien, kan det også sagtens lade sig gøre. Tag et godt kig i shoppen og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp.

Gaverne kan byttes
Og husk, at køber du kalenderpakkerne her hos Hyggeonkel, så kan de altid returneres og/eller byttes. Det har du nemlig hele 90 dage fra købstidspunktet til at gøre. Så du kan sagtens både nå at lave din pakkekalender og modtageren kan nå at pakke det hele op i december uden problemer, også selv om der skulle være en ting eller to imellem, som efterfølgende skal byttes.

 Idéer og inspiration til pakkekalenderenHurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk