SmartGames Spil


Fra 2 og 3 år Fra 4 år Fra 5 år Fra 6 år Fra 7 år Fra 8 år Fra 10 år For flere spillere

SmartGames er et belgisk firma, der har specialiseret sig i at lave små finurlige tænkespil.

SmartGames er en serie spil, der alle er kendetegnet ved at være for 1 spiller (på nær et par enkelte undtagelser) og hvor ens logiske sans i den grad udfordres. SmartGames er et anerkendt belgisk firma og mange af deres produkter har vundet en lang række priser for deres IQ-spil, der i den grad udfordrer ens logiske sans – uanset om man er barn, voksen eller midt imellem.

De kan spilles overalt, når man trænger til en pause. Da de spilles alene, er man aldrig afhængig af, om andre har tid og lyst, men man kan spille, lige præcis når det passer ind i ens eget program.

Læs mere om SmartGames her – Klik her

Der findes udfordringer for både børn og voksne. Med til spillene følger en lang række opgaver, der stiger i sværhedsgrad, så der er udfordringer til rigtig mange timer. Som regel er der 4-5 sværhedsgrader og hvis du synes, at de første opgaver er nemme, så spring længere ind i opgavehæftet, så tør vi næsten godt garantere, at du ikke finder opgaverne helt så lette at løse. Fordi opgaverne er bygget op, så de bliver gradvist sværere, vil de fleste kunne løse mange af opgaverne, når man tager dem i rækkefølge. Undervejs bliver man nemlig dygtigere til netop dette spil. Ellers kan man kigge om i løsningen og få lidt hjælp. Man kan måske også bede en anden om at kigge på løsningen og komme med lidt hjælp, hvis man er gået i stå og på den måde knække koden.


Unge spillere lærer, at de gennem øvelse og koncentration kan udvikle de nødvendige færdigheder til at løse komplekse problemer. SmartGames

De fleste af Smart Games spillene er praktisk pakket, så de er nemme at tage med i sommerhuset, i campingvognen eller på flyveturen. De er også rigtig sjove at finde frem hjemme ved stuebordet, når man trænger til lidt hjernegymnastik.

Der medfølger løsningsforslag til de fleste af spillene og oftest er der kun én løsning. Spillene er sjove at sidde med alene, men det er også rigtig hyggelig at sidde med sammen og snakke om muligheder og løsninger.

Der er spil til børn fra 2 år og op. Det er en rigtig god måde at få børnene væk fra iPads og andre spillekonsoller. Derudover træner spillene en masse færdigheder hos børnene, samtidig med at det er sjovt at sidde med.

For de ældre børn og voksne er der også rigtig mange spændende udfordringer. Hyg dig med at pusle opgaverne på plads imens du træner kompetencer såsom rummelig forståelse, mønster genkendelse, problemløsning og hukommelse.

Spillene er kendetegnet ved at være lavet i rigtig god kvalitet. Nogle er i træ andre i kraftig plast. Spillene vil være meget svære at slide op og vil sikkert blive fundet frem igen og igen til stor glæde og underholdning.

Nedenfor kan du se alle de spil fra SmartGames, der findes i mit sortiment, opdelt efter aldersgruppe. Under hvert enkelt spil kan du naturligvis også se, hvilken aldersgruppe spillet er beregnet til. Der er selvfølgelig stor forskel på, om spillet er designet til de 2-3 årige eller de store børn og voksne. Men mon ikke der også findes et spil, der passer til netop det du søger!Spændende SmartGames tænkespil

SmartGames spil

Ud over de mange hovedbrud fra SmartGames, er der også nogle regulære spil i serien. Disse spil kan ikke spilles af kun 1 person.

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk